breaking
Selamat Datang di Situs Informasi Terkini dan TerUpdate Dapatkan Informasi Seputar Indonesia dan Mancanegara Kami menerima kiriman artikel dan foto untuk dimuat di www.margoyosoupdate.com, silahkan kirim artikel anda ke Redaksi kami melalui via email / facebook Margoyoso Update: margoyosoupdate@gmail.com INFO: dibutuhkan relawan jurnalis untuk Margoyoso Update. Jika berminat hubungi melalui via inbox FB FanPages "Margoyoso Update", Terima Kasih atas perhatiannya.

AGENDA ACARA DI MARGOYOSO

Total Pengunjung


GALLERY EVENT

INSTANSI SEKITAR MARGOYOSO

Alamat Redaksi

http://tribune.com.pk/wp-content/themes/express-v3/img/email-icon.gif------- Jaya Mandiri Multimedia ------ Jl. Ronggo Kusumo, Ds. Ngemplak Kidul Margoyoso - Pati - Jawa Tengah - Indonesia
+6
+6
+6
E-mail: margoyosoupdate@gmail.com Information: www.margoyosoupdate.com

Contact Persons

Customer Services
Send a message via Yahoo to Customer Services amien.ph
Telephone number of Customer Services
Send a message via Yahoo to Customer Services ragil
Telephone number of Customer Services
Technical Support
Send a message via Yahoo to Technical Support ant
Telephone number of Technical Support

Subscribe me

Subscribe via RSS Feed If you enjoyed this article just ??? click here, or subscribe to receive more great content just like it.
Apa resolusi Anda di tahun 2013?
Berhenti Merokok0%
Hidup Sehat0%
Investasi (Reksadana / Rumah / Mobil)0%
Belajar Keahlian Baru0%
Liburan0%
Menabung0%
Mengurangi berat badan0%
Mengubah penampilan0%
Memiliki pasangan0%
Pekerjaan Baru atau Membuka Usaha0%

FP Margoyoso Update

World View

World View

Menarik

Menarik

Khas Nusantara

Khas Nusantara

Rereged Pakan Ternak iso dadi Produk Berkualitas

Share This

MargoyosoUpdate.com - Rereged kulit tela saha kacang ingkang padatan mboten dipun ginakaken pranyata saged dipun olah malih dados produk ingkang ngandhut pangaji awis. Satunggaling warga nglecoregonang kecamatan Winong Pati kasil mupangataken rereged pabrik kasebat dados pakan ternak sapi ingkang ngandhut mutu. Tumpukan zak ingkang wonten ing gudhangipun halimi warga Winong Pati menika mujudaken rereged kulit kacang ingkang dipunbucal pabrik makanan ringan. Ing gudhang sanes ugi wonten rereged kulit tela asil bucalan saking pabrik tapioka. Menawi dipun tingali sak keplasan kekalih rereged kasebat kadosipun mboten wonten pangajinipun. Malah saperangan warga gadhah pamanggih minangka uwuh ingkang ngregedi lingkungan. Ananging sinten ingkang nginten saking rereged cacah kalih menika kasil dipun damel satunggaling produk kanthi pangaji ingkang awis.
Halimi kaneman saking Winong Pati kasil mupangataken rereged cacah kalih kasebat dados pakan ternak lembu ingkang ngandhut mutu. Lumampahing ndamel kalebet prasaja. Rereged cacah kalih kasebat dipuntumpuk kanthi dipun tambahi sakathahing bahan sanes kadosta katul saha isi jagung. Kangge ngurai bahan menika dipun ginakaken bakteri pengurai em 4 ingkang dipun damel piyambak dening halimi saking sakathahing woh-wohan ingkang bosok. Salebeting wekdal kalih dinten lumampahing fermentasi sampun nggayuh satus persen saha dipun lajengaken kanthi dipun lus ngginaaken mesin. Wondene kangge tataran pungkasan inggih menika dipun wadhahi karung zak kanthi ukuran seket kilogram. Halimi ingkang namung mujudaken lulusan SMA ngaken pamanggih ndamel pakan ternak menika kajurung saking pepenginan mbiyantu bapakipun kangge nyamektakaken pakan tumrap lembunipun kangge mangsa menapa kemawon. Kanthi kawruh ingkang dipun pikantuki kanthi cara otodidak wusananipun halimi kasil ngolah rereged pabrik kacang saha tapioka dados pakan ternak. Wiwitanipun produk pakan ternak ingkang dipun damel halimi namung dipun ginakaken peternak ing desanipun. Ananging kairing wekdal produk pakan ternak Halimi sumebar ngantos Boyolali saha Yogja malah ngantos bali saha sakathahing pulo ing njawi pulo jawi. Samangke salebeting sewulan Halimi mroduksi pakan ternak watawis 180 ton kanthi regi 70.000 rupiah kangge saben zak ukuran seket kilogram. (Hasanuddin - Pati)

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Posting Lebih Baru
»
Previous
Posting Lama